Bemutatkozás

Dr Veresné Szuda Katalin

Dr. Veresné Szuda Katica vagyok, kéz- és lábápoló, kozmetikus diplomás szakoktató. Szakmai tudásomat, az Országos Körömversenyeken nyert többszörös lábápolói címem fémjelzi, kézi- gépi kategóriában. 1996. óta foglalkozom a lábápolással. Egészségügyi végzetséggel rendelkezem, közel 10 évet dolgoztam az egészségügyben. Ez nem csak a munkám során, de az oktatáskor is nagy előnyt jelent. Az ELTE Társadalomtudományi Karán államvizsgáztam.

2006. óta az ELITE COSMETIX – Crystal Nails oktató csapatának oszlopos tagja vagyok. Az OKJ-s tanfolyamokon tanítok, kéz- és lábápolás gyakorlatot, elméletet, és orvosi ismereteket, de gyakorló szakemberek részére több továbbképzésen segítek az újdonságok elsajátításában. Oktatói és bemutatói munkámat nem csak Budapesten, hanem országos meghívásra is végzem. Egyéni, személyre szabott lábápoló felkészítést tartok OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkező pedikűrösöknek, akik régen szerezték a képesítést, ezért a korszerű munkára való felzárkózáshoz, vagy hiányosság pótlásához nyújtok segítséget ezeken a továbbképzéseimen. Az OKJ-s szakképesítő vizsgákon vizsgabizottsági tagként szakmai felügyeletet látok el. Az Országos versenyeken felkérésre zsűritagként tevékenykedem, és bemutatókon veszek részt.

A munkám nagy részét oktatással töltöm, de meggyőződésem, hogy szakmai gyakorlatot tanítani csak úgy lehet, hogy maga az oktató is dolgozik a szakmában, nem lehet elszakadni a gyakorlati munkától, hisz mindig vannak új kihívások.

Tanulni mindig lehet, de ebben a tevékenységi körben kell is. Így a tanítás mellett jelenleg is gyógyítást segítő pedikűrösként dolgozom.

Főbb profilom a vendég, vagy beteg otthonában történő lábápolás, illetve szalonba való esztétikai- illetve problémás láb kezelése.

 

 

Gyógyítást segítő pedikűrösként dolgozom a szakmában 1996 óta.

Termékajánló

A teljes Crystal Spa termékcsaládott megtekintheti ha ide kattint.


Bemutatkozás

Dr. Veresné Szuda Katica vagyok, kéz- és lábápoló szakoktató, többszörös magyar pedikűr bajnok kézi és gépi kategóriában. 1996. óta foglalkozom a lábápolással. Egészségügyi végzetségem van közel 10 évet dolgoztam az egészségügyben. Tovább>>

Kapcsolat

Név: Dr. Veresné Szuda Katica

Telefon szám: 06 30 66 45 225   

 Email: info@gyogypedikur.com

Írjon üzenetet